کیک شکلاتی

کیک شکلاتی جزء کیک های نرم و نازک است که با بویی که راه می اندازد و نشاطی که به وجود می آورد می تواند آدم را سر ذوق بیاورد.

 طرز تهیه کیک شکلاتی ساده خانگی :

تهیه کیک در خانه بسیار آسان می باشد فقط باید تمام مراحل را به دقت و با رعایت نکات گفته شده انجام دهید تا بتوانید یک کیک خوشمزه تهیه کنید پس با نمناک همراه باشید تا دستور تهیه کیک شکلاتی ساده را آموزش دهیم.

مواد لازم کیک شکلاتی ساده :

آرد سفید همه کاره :200 گرم
شکر:200 گرم
بیکینگ پودر:یک قاشق چایخوری
پودر سودا یا جوش شیرین :نصف قاشق چایخوری
کره:175 گرم
پودر کاکائو:40 گرم
تخم مرغ درشت :2 عدد
خامه ترش یا معمولی :150 میلی لیتر
عصاره وانیل (دلبخواه) :دو قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی کیک

کره:75 گرم
شکلات سیاه آب شده :175 گرم
شکر:300 گرم
عصاره وانیل:یک قاشق چایخوری
خامه شیرینی پزی :125 گرم

کیک شکلاتی خانگی

 کیک شکلاتی سنتی و خوشمزه

دستور پخت کیک شکلاتی خانگی :

مرحله اول

ابتدا باید همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا مواد هم دما شوند.سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله دوم

آرد ، بیکینک پودر ، پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید. همچنین میتوانید همه مواد خشک را در دستگاه غذاساز بریزید و یک بار هم بزنید.

مرحله سوم

سپس شکر، کره، تخم مرغ، خامه و وانیل را به همراه مخلوط آرد در دستگاه غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه غلیظ و کشداری بدست بیاید.

مرحله چهارم

قالبتان را چرب کنید و روی دیواره و کف آن مقداری آرد بپاشید و مایه کیک را داخل آن بریزید و به مدت 30دقیقه در فر قرار دهید.

دستور تهیه شکلات رویه کیک :

برای مواد روی کیک باید شکلات را در ظرفی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.

( پیشنهاد میشود از شکلات تلخ استفاده کنید)کره را هم همین طور آب کنید و وقتی کمی سرد شدند با هم مخلوطشان کنید.

سپس همه مواد روی کیک را داخل غذا ساز بریزد و هم بزنید.

مایه شکلاتی کیک را بین دو لایه نصف شده کیک بمالید و طبقه اول را روی طبقه دوم قرار دهید.روی سطح کیک را هم با مایه شکلاتی پر میکنیم .

بعد از چند دقیقه، که مواد سفت میشوند و کیک آماده است.

کیک شکلاتی سنتی

 کیک شکلاتی ساده و سنتی در خانه 

 نکات تهیه کیک شکلاتی ساده :

درب فر را در هنگام پختن کیک باز نکنید که این کار باعث می شود پف کیک کم شود.
بعد از سپری شدن زمان پخت کیک آن را با خلال چوبی و یا چنگال تست کنید و اگر چیزی از مایه کیک به خلال نچسبید آن را از فر در بیاورید.
کیک را بعد از خنک شدن میتوانید به دو قسمت برش دهید و یا از همان ابتدا مواد کیک را در دو قالب نازک 20 سانتی متری بریزید.

نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی

کیک شکلاتی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *